South Park Gokkast

Naam Gratis Spins
Welkomst Bonus Direct South Park gokkast spelen
Klaver Casino

Spelen op verschillende gokkasten online is natuurlijk erg leuk, maar wat dacht van je van het spelen op de South Park gokkast? Een leuke ervaring door te spelen met de bekkende South Park personages Stan, Kyle, Kenny en Eric. Deze video slot is binnen de kortste keren uitgegroeid tot een razend populair spel waarbij het niest aan de kast ontbreekt. Zo beschikt de kast over verschillende bonusspellen, gratis spins en heeft het een geweldig mooi uiterlijk wat perfect aansluit bij de gelijknamige televisie serie.

Bonus spelletjes op South Park slot
De bonusspelen in de kast is toch wel wat het spelen zeer interessant maakt. Per personage is er een bonusspel te spelen. Het bonusspel wat je kan spelen bij het personage van Stan is wat minder smakelijk, maar kan wel zorgen voor veel punten. Je moet er namelijk voor zorgen dat hij zoveel mogelijk overgeeft waardoor er meer rillen zullen blijven draaien. Het bonusspel van Kyle daarentegen kan je veel gratis spins op gaan leveren. Draai jij op de vijfde rol het baby icoon dan moet je deze een schop geven om zo nog meer munten bij elkaar te sprokkelen en te winnen.

Verder kun je nog munten verdiende door Kenny veilig de straat over te laten steken en bij Cartman verdien je munten als je hem op hippies laat spuiten met ene brandblusser. Met al deze geweldige manieren om bonussen bij elkaar te kunnen spelen levert het spel direct spanning en sensatie op. Dit komt vooral, omdat het spel natuurlijk door de tv serie al heel erg herkenbaar is. Kortom: De South Park gokkast is een geweldig leuke gokkast met tal van bonusspelen om zoveel mogelijk winst te kunnen maken.

Gonzos Quest - 25 Gratis Spins!

South Park - 20 Gratis Spins!

Jack Hammer - €200 Bonus!