Black Bull Gokkast


Aangeboden door Eurocazino: De Black Bull gokkast. Dit is een zeer spannend gokkast spel waar je met meer rollen tegelijk kan spelen. Dit spel wordt gespeeld met een basis spel en met een vervolg spel. Bij het basisspel zet je 1 credit in en speel je met 1 winlijn. Het vervolg spel speel je ook met 1 winlijn en je kan kiezen of je 5 of 20 credits inzet. Ook kan je zelf bepalen met welk spel je wilt beginnen. Dit kan zowel het vervolg spel zijn of het basisspel. Het spel kies je door de knop ‘choose game’ te gebruiken.

Hoe hoger de inzet, hoe hoger de winkans

Hoe meer credits je inzet bij De Black Bull gokkast, hoe meer kans er is om te winnen. Als leuke extra winst is er de stier. Als je het basisspel speelt en er verschijnen 2 stieren dan win je de mysterie winst. Bij het vervolgspel hangt je winst af van je inzet. Als je 5 credits inzet heb je minimaal 2 symbolen nodig, als je 20 credits inzet dan heb je minimaal 1 symbool nodig voor de speciale mysterie prijs.

De Eurocazino gokkasten kunnen gespeeld worden met speeltegoed of met echt geld. Als je het spel met echt geld wilt spelen, dan kan je dat doen via het kopje menu ‘ play for real’. Je kan dan kiezen of je geld wilt overstorten via o.a. je telefoon of via ideal.

Gonzos Quest - 25 Gratis Spins!

South Park - 20 Gratis Spins!

Jack Hammer - €200 Bonus!