Big Money Game Gokkast


De big money game gokkast van Eurocazino wordt gespeeld met een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel speel je met 1 winlijn en een inzet van 1 credit. Aan de rechterkant van het spel staat een schema waarin staat hoeveel credits je kan winnen. Met de gewonnen credits van het basisspel kan je gokken op het gamble spel. Bij het gamble spel kan je je gewonnen credits verdubbelen of verliezen. Hierbij kan je altijd op de knop start klikken als je met het gamble spel wil stoppen.

Topspel big money game

Om het vervolgspel van de Big Money Game te spelen, klik je op de knop ‘ choose game’. Hierna kan je kiezen of je 5,10 of 20 credits inzet. Het vervolgspel wordt met 5 winlijnen gespeeld. Als je de 3 Z-bar symbolen op de rollen hebt, dan mag je aan het speciale rad draaien. Hierbij heb je altijd prijs! Er zijn zowel kleine als grote prijzen te winnen.

Symbolen vastzetten op rollen

Het is ook mogelijk om bepaalde symbolen op de rollen vast te zetten. Dit kan door op de knop ‘hold’ te klikken. Zo blijven de gekozen symbolen de volgende draai vast staan. De Big Money Game kan worden gespeeld met echt geld en met speeltegoed. Als u met echt geld wilt spelen dan kunt u geld storten via het kopje menu: ‘play for real money’. Stortingen kunnen gedaan worden via je telefoon en via ideal.

Gonzos Quest - 25 Gratis Spins!

South Park - 20 Gratis Spins!

Jack Hammer - €200 Bonus!